Merkschoenen kleding

Hoe verdien je geld als een sieraden blogger

Geplaatst op

Vrijwel elk meisje groeit op met het dragen van sieraden en het schrijven of bedenken van verhalen. Als je dat vroeger toch zo leuk vond, waarom zou je dan niet lekker gaan bloggen over sieraden? In onze blog geven we jou tips zodat je straks zelfstandig aan de gang kunt als sieraden-blogger. We hebben inspiratie opgedaan door te kijken naar de sieraden van julidansjewels.nl.

Doe het niet alleen voor het geld

We hebben als titel: hoe verdien je geld als een sieraden blogger, vervolgens vertellen we je dat je het niet moet doen voor het geld? Dat is een beetje gek, maar laat het ons uitleggen. Wanneer je begint als blogger (ongeacht het onderwerp) begin je bij nul. Waarschijnlijk weet niemand je blogs nog te vinden omdat je nog geen geloofwaardigheid of klanten hebt opgebouwd. Daarnaast laat Google jouw content niet zien omdat je pas net begonnen bent. Hoe moet Google weten dat jij niet weer zo’n spam site bent die een andere gedachte heeft achter het schrijven van blogs? Daarom heb je ontzettend veel geduld nodig als beginnende blogger. In de meeste gevallen zul je het eerste jaar niks verdienen en ook een stuk minder lezers aantrekken dan je graag zou willen. Er moet dus een andere reden achter het schrijven van blogs zitten: je moet het leuk vinden. 

Creëer je eigen stijl 

Als blogger ben je een “influencer”. Je moet mensen dus kunnen inspireren met een bepaalde stijl (of schrijfstijl). Wees niet bang om anders te doen dan anderen. Volg niet de meute maar doe lekker je eigen ding. Blijf volharden en consistent met het plaatsen. In het begin zal het teleurstellend zijn als je niet genoeg bezoekers aantrekt, maar bedenk dat al die mensen die jouw website bezoeken je misschien zullen aanraden bij vrienden. Misschien delen ze je blog wel. Als je een interessante blog hebt en je post elke week, zullen mensen je blog steeds beter weten te vinden. Na een grote eerste inspanning groei je zo lekker door. 

Netwerken, netwerken, netwerken … 

Om een blog een boost te geven in het aantal bezoekers, is het handig om een link te krijgen van een meer bekende blogger. Probeer daarom samenwerkingen aan te gaan en sta altijd open voor netwerken. Dit helpt ook voor het beter vindbaar maken van jouw blog in Google. Als je namelijk veel andere websites hebt die naar jouw blog linken, zal Google jouw blog website beter weten te vinden en rank je hoger. Dit verhoogt het aantal bezoekers en jouw kans om meer geld te verdienen. Geld verdienen met je blog doe je door genoeg bezoekers aan te trekken aan wie je jouw sieraden kunt verkopen. Ook kun je campagnes, foto’s of blogs verkopen aan andere bedrijven als ZZP’er. Hier kun je goed geld mee verdienen.

Gerelateerde berichten

Hoe wijzig je de grootte van een (trouw)ring?

onze verloofde(n) heeft veel tijd en moeite gestoken in het uitzoeken van de perfecte trouwring en hoewel ze waarschijnlijk hun best hebben gedaan om...

Lees meer

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden