Merkschoenen kleding

5 soorten sieraden die altijd in de mode zijn

Geplaatst op

Sierraden worden al eeuwen door mensen gedragen. Bij opgravingen van meer dan 5000 jaar oud werden er al sieraden, gedragen door de mens, gevonden in graven. Tot de dag van vandaag zijn we hier niet mee gestopt. Het is een modetrend dat bijna niet weg te denken is. Daarom zetten we een 5 aantal sieraden op een rijtje die nog altijd in de mode zijn en zullen blijven.

 

Grote oorbellen

Oorbellen zijn in veel varianten te verkrijgen. De grote oorbellen kun je anno 2020 dus nog altijd blijven dragen. Het is een klassieker onder de sieraden die ook nooit zal verdwijnen uit de mode. Het symboliseert ook een teken van kracht en macht. Grote oorbellen werden eeuwen geleden door machtige vrouwen gedragen zoals Cleopatra en Nefertiti. Zorg dus dat een paar grote oorbellen ook terug te vinden is in jouw juweliers doos. Bekijk hier een collectie zilveren oorbellen.

 

Dragen van parels

De parel kan niet ontbreken. Deze wordt in diverse vormen gedragen. Als een ketting, armband of zelfs als oorbel. De oudste parelsieraad werd in de vorm van een ketting gevonden ruim 400 jaar voor Christus. De oorsprong van deze sieraad is te herleiden naar de koninklijke familie van het Perzische volk. Een royaal sieraad wat dus niet kan ontbreken in je eigen sieraad verzameling.

 

Kleurrijke sieraden

Er worden steeds meer kleurrijke sieraden gedragen. Het wordt steeds populairder om diverse kleuren met elkaar te combineren. Hierbij wordt ook steeds meer gelet op de combinatie tussen kleding en sieraden. Door een kleurenpallet af te stemmen met je kleding kun je steeds meer passende outfits dragen.

 

Kettingen

Er zijn diverse soorten kettingen op de markt te vinden. Je kunt ze klein en dun dragen of groot en opvallend. Hierbij is een zilveren ketting een erg populaire gedragen ketting. Een ketting om je hals kan net die speciale bijdrage aan je outfit geven waar je naar op zoek was. Op een subtiele of juist overdreven manier.

 

Combinatie met edelstenen

Het dragen van edelstenen in je sieraden is altijd een populaire keuze. Het straalt waarde uit en de stenen zorgen voor een echte eyecatcher. Het is ook mogelijk om deze op maat te laten maken. De edelstenen worden dan vakkundig voor je geslepen.

Gerelateerde berichten

Hoe wijzig je de grootte van een (trouw)ring?

onze verloofde(n) heeft veel tijd en moeite gestoken in het uitzoeken van de perfecte trouwring en hoewel ze waarschijnlijk hun best hebben gedaan om...

Lees meer

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden