Merkschoenen kleding

Welke soorten veters kun je kiezen?

Geplaatst op

Er zijn verschillende redenen waarom je nieuwe veters zou willen kopen. Het leuke is dat er veel keuze is: alle soorten kleuren zijn denkbaar, waardoor ze goed passen bij je nieuwe feestkleding. In deze blog gaan we een aantal tips geven, om makkelijker te kunnen kiezen bij het veters kopen.

Nette veters versus katoenenveters

Leren veters zijn bedoeld voor je nette schoenen. Deze kun je bijvoorbeeld dragen naar een trouwerij, maar ook naar een gala van je werk. Leren veters worden ook wel vaak gezien als de authentieke veters, de eerst ontwikkelde veter. Katoenen veters vind je vaak in sneakers. Deze zijn meer casual en draag je op vrijdagmiddag naar je werk of je doet ze aan naar de sportschool.

Glitterveters

Er bestaan ook glitterveters die heel erg leuk zijn als je naar een gek feestje gaat, bijvoorbeeld een discoparty. Ook op rave parties met de jaren 90-thema komen deze flitsende veters goed uit de verf. Wil je nu echt helemaal over de top gaan tijdens een feest, dan is het leuk om veters met een logo te kiezen je hebt verschillende soorten bijvoorbeeld: army-thema, regenboogkleuren en glittermotieven. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een veterthema voor.

Causual

We zeiden het zojuist al: casual schoenen, daar gaan niet vaak leren veters in. Vaak zie platte veters in gymschoenen of jogging schoenen. Het moet vooral lekker makkelijk zijn om ze dicht te strikken en ze moeten goed dicht blijven zitten. Een nadeel met veters van katoen is, dat als ze nat worden, ze sneller vies worden. Het kan zijn dat je de veters dan een keertje moet uitwassen. Je kunt er gewoon in de wasmachine doen of anders in een teil met een beetje sop.

Conclusie

Nette veters zijn vooral van leer gemaakt. Er zijn ook allerlei leuke ontwerpen voor veters te vinden, zoals glitters en logo’s. Gekke dingetjes voor de feestkleding. Je hebt daarnaast veters die bedoeld zijn voor sportschoenen, dit zijn dan meestal katoenen platte veters.  Allerlei ontwerpen die je kledingkast gevarieerd maken. Blijf onze blog volgen, bekijk deze website goed en ontdek steeds meer leuke kledingtips die we elke week geven. Be inspired.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden