Merkschoenen kleding

Wat zijn geschikte vloeren voor kledingwinkels?

Geplaatst op

In een kledingwinkel is het belangrijk om de gehele winkelruimte aan te kleden in een stijl die erbij past. Daarnaast is het van belang om ook aan praktisch gemak en veiligheid te denken als het om de vloer gaat. Er zijn wat dat betreft verschillende soorten winkelvloeren geschikt om een keuze uit te maken die uiteraard aan de genoemde eisen voldoen. Het is in ieder geval aan te raden om de keuze voor een naadloze vloer te maken, zoals voor een grindvloer, gietvloer of woonbeton.

Grindvloer voor kledingwinkel

Een grindvloer geeft een kledingwinkel een stijlvolle aanblik en vormt de basis voor een sfeervolle uitstraling. Een belangrijk kenmerk van grindvloeren is dat deze in allerlei uitvoeringen beschikbaar is met keuze uit de steendikte en uit meerdere kleuren. Bovendien is het een naadloze winkelvloer die met antislip is af te werken om voor een veilige winkelomgeving te zorgen.

Gietvloer voor kledingwinkel

Naast grindvloeren zijn ook gietvloeren perfecte vloeren om toe te passen in kledingwinkels. Een gietvloer wordt eveneens naadloos in de winkel aangebracht en is in alle denkbare kleuren aan te brengen. Een gietvloer voorziet in een strakke en modieuze aanblik en past goed bij moderne kledingwinkels. Het gemak van schoonmaak is groot en voor gietvloeren geldt eveneens dat deze met antislip zijn af te werken. Mochten klanten water onder de schoenen mee naar binnen nemen omdat het regent dan voorkomt antislip valpartijen.

Woonbeton in kledingwinkel

In een chique kledingwinkel is er nog een ander type vloer dat goed tot zijn recht komt en dat is woonbeton. Deze cementgebonden vloer heeft een stijlvolle look en versterkt het karakter van een luxe kledingaanbod. Overigens past woonbeton door het robuuste effect eveneens goed in een winkel die voorzien is van een industriële inrichting. Woonbeton is bovendien net als een grindvloer en gietvloer slijtvast en duurzaam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden