Merkschoenen kleding

Met een ooglift snel weer de oude

Geplaatst op

In onze maatschappij is het belangrijk dat je er jonger uitziet. Dit heeft te maken met de cultuur die de jeugd als ideale tijd ziet en beschouwd als de periode waarin het allemaal moet gebeuren. Daarnaast is door reclame de jeugd wel haast heilig verklaard. Je zult geen blad open kunnen slaan of er staan modellen in van een jaar of 20 – 30. Het ideale beeld van de man is bijvoorbeeld ook erg veranderd, was dit in de jaren 50 nog een man van rond de 40, nu is het toch wel een wat jonger exemplaar dat de focus van onze maatschappij, zoals Atlas de wereld, op zijn schouders draagt. In deze blog gaan we je vertellen hoe je via een ooglift weer de oude kunt worden en er dus jonger uit kunt zien

Wat houd een ooglift in?

Wanneer je last hebt van hangende oogleden, je bovenoogleden hangend ongeveer tot halverwege de pupil, dan is het mogelijk om vergoed een ooglidcorrectie te laten doen. Dit betekent dat het ooglid weer strakker richting de wenkbrauwen gemaakt wordt. Een stukje huid wordt dan verwijderd en het wordt weer vast gemaakt. Dit is een chirurgische ingreep die relatief licht is en waarvan de hersteltijd ook niet superlang is. Het enige wat je moet doen als je weer uit het ziekenhuis komt, dit is dezelfde middag vaak nog, is zorgen dat je geen zware dingen tilt. Even rustig aan doen is dan wel belangrijk. 

Het resultaat van een ooglift

Wanneer je een ooglift het laten doen, zul je zien dat na verloop van tijd dus zwelling afneemt en je blik weer fris is zoals vroeger. Mensen met hangende oogleden klagen dat ze slecht kunnen lezen, druk op de ogen voelen of zelfs hoofdpijn hebben en een oudere uitstraling krijgen. Een ooglift neemt deze problemen weg. Dit zijn medische complicaties op grond waarvan een vergoeding aangevraagd kan worden bij de zorgverzekeraar. Een correctie van het onderste ooglid wordt vaak niet vergoed, omdat hier nauwelijks medische complicaties mee samenhangen en het meestal een esthetisch gemotiveerde keuze is om deze ingreep te laten doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden