Merkschoenen kleding

Hoe kies je de juiste schoenen voor de gelegenheid?

Geplaatst op

Schoenen zijn een belangrijke deel van je outfit, dat weet iedereen. Maar niet iedereen is bekend met de conventies die spelen. Wanneer trek je nu welke schoenen aan? In de blog geven we je een aantal tips waarmee het kiezen van schoenen lekker makkelijk wordt. Kijk snel met ons mee en doe er je voordeel met deze tips:

·        Casual schoenen

Voor naar je werk of naar een feestje is het prima om redelijk casual schoenen aan te trekken, bijvoorbeeld van het merk Guess. Het hangt natuurlijk wel een beetje af van je functie, want een advocaat op gympies, dat zien we niet graag in de rechtszaal. Op kantoor, als je geen afspraak met de klant hebt, kan het in veel gevallen prima. Casual schoenen kunnen er best net uitzien.

·        Nette schoenen

Met nette schoenen bedoelen we schoeisel wat onder een maatpak kan. Dit is nu juist weer wel wat we graag zien in een setting waarin ‘net’ de toon is die aangeslagen wordt, bijvoorbeeld in de rechtbank. Ook bij een officiële gelegenheid zijn nette schoenen een goede keuze. Denk voor het nette type bijvoorbeeld aan leren schoenen.

·        Sporten

Dit is natuurlijk een beetje een inkoppertje, namelijk het sporten vraag om sportschoenen. Maar dan blijkt het inkoppertje niet zo inkopperig te zijn, want voetballen zonder noppen op een grasveld, dat raden we je toch echt niet aan. Dus koop goede schoenen om op te voetballen. Zoals je ook hardloopschoenen moet noemen als je gaat joggen, tenzij je graag je skelet beschadigt.

·        Klimaatafhankelijk kiezen

Lente, zomer, herfst en winter: ze vragen allemaal om schoenen die geschikt zijn voor de klimatologische omstandigheden. Winterschoenen met bont, zomer schoenen die open zijn. “Lekker kiezen voor wat het beste voelt”, zeggen wij altijd!

Belangrijk onderdeel kleding

In sommige sociale situaties moet je kleding van top tot teen kloppen, denk aan een huldiging of trouwerij. Kies dan altijd de schoenen die bij de rest passen. Ga je voor nette kleding, kies dan passende schoenen. Dit geldt voor alle stijlen; het geheel moet kloppen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden