Merkschoenen kleding

Hoe kies je de juiste bedrijfskleding?

Geplaatst op

Als bedrijf zijnde wil je natuurlijk een bepaalde uitstraling hebben. Hierbij is de kledingkeuze van jezelf en van je werknemers erg belangrijk. Maar hoe kies je nou de juiste kleding? Er zijn namelijk genoeg opties, maar wat is de juiste? Wat zorgt ervoor dat de klant denkt een samenwerking ziet zitten. Hieronder een paar opties van kleding op het werk.

Je merk voorop

Je wilt als bedrijf natuurlijk goed herkenbaar zijn, overal waar je komt moeten jouw potentiële klanten kunnen zien wie je bent en hoe het bedrijf heet. Hiervoor maken veel bedrijven nog altijd gebruik van bedrukte kleding. Dit kan met alle soorten kleding. Hierbij kun je denken aan polo’s, T-shirts, jassen, tassen, petten en sweaters. Sweaters bedrukken biedt niet alleen de gewenste reclame, ook zijn je werknemers blij met de fraaie bedrijfskleding die zij kunnen dragen.

Een professionele uitstraling

Voor een goede uitstraling naar een klant wordt bijna nog altijd gekozen voor een pak of bijvoorbeeld een blouse. Wel is dit sterk afhankelijk van de branche waarin je werkzaam bent. Een pak wordt vaak beschouwt als zakelijk en netjes, veel klanten zullen je hierdoor als meer professioneel inschatten. Hierdoor kan het dus zijn dat je al een streepje voor hebt. Maar niet iedere klant hecht hier evenveel waarde aan, het kan namelijk ook allemaal te mooi zijn. Een klant kant zich soms beter op z’n gemak voelen wanneer een medewerker in een normale blouse of broek aan komt zetten bij een afspraak.

Speciale werkkleding

In sommige bedrijven is het nodig beschermende kleding te dragen. Hierbij kan je denken aan speciale broeken, schoenen met een stalen zool of brandwerende kleding. Het is belangrijk in deze branches je te houden aan deze kledingvoorschriften voor je eigen veiligheid.

Je dagelijkse kleding

Soms is het helemaal niet zo belangrijk wat je draagt. Zo kan het zijn dat je een dag geen klanten tegenkomt of het bij jou op de zaak niet zo belangrijk is een blouse te dragen. Dan is het prima om een dagje gewoon meer casual te gaan. Wel zijn er enige ongeschreven richtlijnen, een broek met scheuren en gaten wordt vaak niet geaccepteerd.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden