Merkschoenen kleding

4 merken die niet mogen ontbreken in de kast van sokkenliefhebbers

Geplaatst op

Sokken zijn al lang niet meer puur iets wat je aandoet om te voorkomen dat je met blote voeten in je schoenen zit. Sokken zijn een toevoeging aan je outfit en een nieuwe manier om jezelf te uiten. Daarnaast heb je tegenwoordig sokken speciaal ontwikkeld voor activiteiten als fitnessen, hardlopen en wandelen. In deze blog kijken we naar vier merken die de je als sokkenliefhebber in je kast moet hangen.

Falke

We beginnen met een sokkenmerk dat zich al jaren specialiseert in het produceren van hoge kwaliteit sokken voor iedereen. Falke sokken zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen, met een groot aantal prints en formaten. Zo hebben ze lange sokken voor nette schoenen in diverse prints en korte, vrijwel onzichtbare sneakersokken. Daarnaast staan ze bekend om hun sokken geschikt voor diverse activiteiten, van voetballen en golfen tot hiken en skiën.

Happy Socks

Voor de fans van kleurrijke prints en motieven van het Zweedse merk Happy Socks zijn al jaren een internationaal begrip. Ze hebben een ruim assortiment waar regelmatig nieuwe variaties aan toegevoegd worden. Ook haken ze in op andere populaire merken door gelimiteerde collecties uit te brengen, bijvoorbeeld in samenwerking met de Beatles of de Rolling Stones. Deze sokken zijn wat meer op stijl gericht en niet zozeer op het functionele voor speciale doeleinden.

Stance Socks

Het Amerikaanse kledingmerk Stance Socks is al jaren enorm populair in Amerika en groeit langzaam maar zeker over de hele wereld.  De sokken zijn voornamelijk bekend van de samenwerkingen met andere grote merken, waarbij ze iconische prints hebben gebruikt.  Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingen met Star Wars en Marvel. Tevens hebben ze een grote focus op sportsokken, wat te zien is aan sponsordeals met de NBA en de MLB in de Verenigde Staten.

 

CHUP by Glen Clyde

In de wereld van hippe sokken spelen ook de Japanners een grote rol. Een van de sokkenmerken die internationaal populariteit genieten is CHUP by Glen Clyde.  De sokken hebben kenmerkende, drukke motieven in tientallen kleuren. Deze designs zijn voornamelijk gebaseerd op de kleuren en patronen die gebruikt worden bij stammen over de hele wereld. Daarnaast besteden ze veel aandacht aan de manier waarop de sokken gebreid worden om sokken van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je graag gave merkschoenen? We nemen dit en meer over kledingstijl graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ merkschoenen-kleding..nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden